Latsidan

hmm jag har legat på latsidan när det kommer till mitt bloggande. jag är med mitt bloggande som så mycket annat med mitt liv ganska lat. jag sätter igång och tycker det är jätte kul men tappar snart intresset och hittar något roligare att göra, men räds icke! jag har inga planer på att lägga ner min blogg men dagliga uppdateringar när nog inget som kommer att hända. här är iaf en bild på en av de sakerna jag gjorde i helgen, körde fyrhjuling:
här sitter Linn och kör för första gången i sitt liv, jag är imponerad för hon klarade sig riktigt bra.

Två låtar

två stycken låtar jag har gjort, inga mästerverk direkt men dom duger:
Feberdröm

Deem
volymen på dom olika ljuden på den här är lite off, jag satt och gjorde den på min laptop och det är svårt att höra om det låter rätt på dom dåliga högtalarna

MELODIFINAL!!!

OMG! DET VA FINAL IDAG! FAN VA SPÄNNANDE! nej föresten. kom just på att det inte alls va spännande, melodi festivalen är ju ren skit. sorry! jag glömmer ibland...
btw så hälsade jag på snögubbarna igår, dom va båda dräpta. jag tar iaf tröst i att ingen av dom dog ensam, dom hade varandra ända in i slutet.

    RIP       RIP
Snögubbe1   Snögubbe2

jag kommer aldrig att glömma er

okej jag orkade inte göra ett ordentligt inlägg... gillar du det inte? men stäm mig då!!

Snömannen

jag va ute och promenerade med hunden nyss. ute ensam på en skogsstig tillsammans med min trofasta följeslagare. men plötsligt hör jag ett ljud i buskarna, någonting förföljer mig. någonting främmande och stort... plötsligt visar den underliga varelsen sig, en best på närmare två meter i höjd och helt vit! SNÖMANNEN!

när jag såg den här skapelsen bestämde jag mig för att resa en snökvinna brevid så att den stackars snömannen inte skulle vara helt ensam, sagt och gjort:

jag är 20 år nu, kanske för gammal för att bygga snögubbar... men jag tror att ett tecken på sann mognad är när man är så mogen att man inte längre behöver spela vuxen utan bara kan vara sig själv. SNÖGUBBAR RULES!!!!1111ettett

Unplayable disc

har inte bloggat på ett par dagar, jag satte mig och spelade Elder scrolls IV: Oblivion. mitt absoluta favorit spel, och jag fastnade... tills imorse!!!!! unplayable disc :( men jag vill ju spela!

efter att jag lyckats kämpa emot den första impulsen att kasta xboxen genom tvn, så bestämde jag mig för att skippa frukost och påbörja ett litet projekt:

dags att öppna xboxen och pilla lite

det första som slår mig är att kylflensarna är helt tätade pga damm, så fram åker dammsugaren och min gode vän "Teh Mighty SuperDuster!"

sug sug och spray spray...jag vet vad du tänker! sluta med dina snuskiga accosiationer genast! hur som helst, visst är det bra att få ut allt det jävla dammet. mindre värme och xboxen låter mindre.

se så ren den blev! men det är inte det som är problemet. så upp åker läsaren:

har man sett? den lilla fjädern som håller läsaren på plats är lite slapp

spänn spänn på fjädern, blåsa bort lite damm och resultatet blir:

Tadá! nu ska jag återgå till att spela, underbart alltså!

Muffins

inte mycket att skriva om, igår kollade jag, tjejen, kusin och hennes kille på filmen Twilight. helt okej film faktiskt, lite tjejig. idag har jag och tjejen spelat lite Elder scrolls och även bakat muffins! jävligt goda btw.

en Linn som stolt håller upp en muffin

a shit load of muffins

Resident evil 5

har nu suttit och spelat resident evil 5 ett tag :P och jag kan inte säga annat än att det är skit bra! jag kan väl inte säga att jag är hardcore resident evil fan direkt, utan silent hill har snarare varit överlevnads skräck spelet som jag har tyckt om. speciellt med tanke på att jag tycker att resident evil alltid byggt mer på stress än ren skräck som silent hill har gjort. men efter att jag spelat igenom senaste silent hill och känt en nästan total brist på skräck så märkte jag snabbt att det långsammare tempot mest va irriterande. den är en skön känsla när det kommer 20stycken rabies smittade afrikaner springandes och allt man har till sitt försvar är en liten 9mm pistol. att man dessutom inte kan gå samtidigt som man siktar minskar ju inte direkt stressfaktorn. grafiken är ursnygg, historian är intressant och det faktum att man kan spela igenom spelet med en kompis via live eller system link gör ju inte spelet sämre direkt. jag har dock önskat att man kunde spela split screen, men det är inte som att det förstör ett redan super bra spel bara för att splitscreen saknas. ett råd ifrån mig till dig: SKAFFA RESIDENT EVIL 5!!!!!!11111ett

Porr och en hund

ingen blogg är komplett utan ett inslag av porr och en video på en hund som drömmer. enjoy!

drömmande hund

No woman no cry

när jag va 15 så sålde jag min själ till djävulen mot att jag skulle kunna spela gitarr. det kändes som en bättre idé då än nu, men hur som helst så kan jag ju spela... här är iaf en liten snutt jag spelade in för ett tag sedan, jag filmade inte mig självn är jag spelade utan jag spelade bara in ljud. så jag la till en random video i bakgrunden, ljud och video har inget med varandra att göra.

Två bild

satt och gjorde en bild till frukosten, den ser okej ut tycker jag


fick ett infall och gjorde den här också, ville se hur det såg ut...

Kolla serier

Tänkte bara lägga upp lite schyysta länkar där man kan kolla lite serier. dessa serierna är bra, men den absolut bästa serien som finns heter "Drawn together" kolla upp den. du kommer inte ångra dig!
hur som helst, klicka på serien nedan som du vill se så kommer du till sidan.

Family guy
Simpsons
Southpark
Scrubs



Mobil bilder

jag satt och förde över lite bilder ifrån mobilen och tyckte dessa va lite smått roliga...

den här tog jag för ett tag sedan när jag och tjejen plockade björnbär :P

den här tog jag igår när jag va påväg till Mañana där jag och tjejen käkade tapas igår.
jag har aldrig sett en sånhär spelkonsol förut men det verkar ju helt underbar! orkade inte kolla vad den kostade, men hade den varit billig hade den nog varit värd ett köp XD

kanske inte särskilt kul, men ändå. verkar som en trevlig butik

Work

skrev inget igår för att jag helt enkelt va för trött är jag kom hem. jag va nämligen i malmö på plats för att jobba för telia under melodifestivalen. ni som såg melodi festivalen kan kanske tycka det är lite roligt att veta att i ett rum där bakom så fanns jag och jobbade. jag stod och tog kort på folk med en kamera mobil och promotade telia music player, tjuvlyssnade lite på genrepet av melodifestivalen också... usch!

här har ni mig med min rosa telia slips

här är en bild på passerkortet som gav mig tillgång till arenan.

RSS 2.0