Talang

hade lite tråkigt och fick ett infall att jag skulle sätta mig och måla. så fram med vaxkritorna och en blyerspenna så är det bara att sätta igång. tyvär kom jag ganska snabbt på att jag inte har någon talang så bilden blev inget bra...

smått tjurig för att jag bara hade fem olika färger på mina kritor och att bilden inte blev bra så bestämde jag mig för att färglägga den på datorn istället. det blev bättre iaf.

btw, kniven på sidan är bara med för att jag inte hade en pennvässare. tänkte inte på att den låg där när jag tog bilden. hade inget suddgummi heller :(

Steve

jag tänkte bara skriva en kort liten bit om en karaktär i fable 2 som verkligen har fäst mig vid. Både jag och Linn tycker att det är en väldigt komisk karaktär och varför han existerar alls vet jag inte. men jag ska börja ifrån början, jag öppnade en demon dörr. en demon dörr är kort sagt en magisk dörr till en magisk plats, och innanför den dörren så fanns det en liten gård. ett hus, en väderkvarn, lite höns osv. den som fann det han vann det heter det ju, så jag tog min fru och min son (som jag har döpt till Korven) och flyttade in. men några dagar efter flytten hände det något konstigt, plötsligt va det någon som promenerade runt på min hemliga gård... helt utan anledning så hade det plötsligt dykt upp en till person. men detta va ingen vanlig person, detta va Steve. en allmänt störd person som går och pekar på gamla burkar och skrattar, nynnar på fåniga melodier och promenerar runt på mina ägor. först blev jag lite irriterad på den här konstiga karaktären som gjorde intrång på mina marker, men som det är nu så har jag faktiskt fäst mig vid Steve :P istället för ett irritationsmoment så har han nu blivit ett komiskt inslag helt utan mening. han ger mig alltid ett gott skratt med sina korkade kommentarer och sina dumma melodier. jag har nu gift om mig cirka tre gånger, och är det något jag lärt mig så är det: fru och barn dom kommer och går, men Steve han består.

här har ni en bild på självaste Steve utanför min gård

Bloggare

tänkte bara lägga upp en bild på min bloggstudio. här sitter jag och sköter min blogg tillsammans med min sekreterare.

Adrenalin

Idag har jag varit och hälsat på min kusin som fyllde 16 år, stor kille nu. sedvanligen bjöds det på smörgåstårta och trevligt småprat med nära och kära. jag har suttit hemma hos kusinerna och spelat halo 3 tillsammans med Aykut(kusins kille), David(kusins kompis) och Rubil(kusins kille). det är en speciell känsla när man spelar i lag, två mot två... adrenalinet pumpar och man skriker ut olika taktiska kommandon till sin lagkamrat. det är en ännu goare känsla efteråt när man tagit hem matchen och äntligen kan andas ut och gör highfive med din brother in arms, titta på dom stackars förlorarna och förnedra dom ännu mer med sin totala glädje :)
jag tackar förlorarna för en bra match men jag vill också skicka ut en speciell hälsning till dig Rubil! det är en sann ära att slåss vid din sida, tillsammans är vi oslagbara!
jag avslutar för idag med en bild på masterchief.

Kärlek och förakt

jag är som sagt en gamer, ända in i själen. jag har alltid älskat spel och kommer antagligen alltid att göra det. men ibland känns det som man allt för många gånger måste spela som den genomgode hjälten som alltid gör det rätta. en hjälte som oavsett om han är stark nog för att avgöra hela världens öde av någon anledning alltid måste springa små ärenden åt alla som ber honom?  därför uppskattar jag spel som "dungeon keeper", "overlord", "jaws", "destroy all humans" osv. som låter mig leva ut mitt lite mer destruktiva alterego. men för att komma till poängen: det finns ett spel, där oavsett om jag har valet att spela som ond så väljer jag att spela som god. det är inte det att det hjälper jätte mycket i spelet, spelar man som ond så har man oftast mer pengar, mer experience (för att man kan döda allt som rör sig utan att tänka) osv. jag talar såklart om Fable 2. och vad har man då för fördelar när man spelar som god undrar du? jo, den största fördelen måste jag säga är "kärlek". även om det är kul att vara ond och ha makt, kunna gå in i en stad och bringa rädsla till allas hjärtan. så kan jag säga att det absolut inte klår känslan av att promenera in i en stad och mötas av jubel, komplimanger, beundran och ja, "kärlek". små ungar springer fram och ber om autograf, alla flickor är störtförälskade i dig och du får ett allmänt trevligt bemötande vart du än går. folk flockas runt dig och är uppmärksamma på din minsta vink. så även om du har det lite sämre ställt ekonomiskt och har lite sämre magier så finns det inget som kan jämföra sig med den där varma känslan man får, när man är älskad i fable 2! <3

en bild på en liten folkmassa som står i en ring runt sin älskade hjälte och hyllar honom.

Teater

idag har jag varit på barnteater för barn mellan 4-9 år. Linns pappa är en skådespelare och hans roll i denna pjäs va Kalle 7 år. det är jävligt komiskt att se honom bara flumma loss helt totalt och beté sig som en sjuåring XD
den mesta av min tid har gått åt till ett heligt projekt dock. skulle gärna berätta men det är superhemligt, jag kommer att avslöja när det är klart. och jag ska förhoppningsvis vara klar ganska snart!

Ett till klipp

när jag såg det föregående klippet med skidskytte, så kom jag att tänka på ett annat klipp jag såg för ett tag sedan. det är ifrån serien "grotesco" och jag fick mig ett rejält skratt första gången jag såg det.

En väl spenderad dag

Idag har jag kanske inte varit lika aktiv med bloggandet som jag brukar vara annars, och jag vill be om ursäkt till dig David. jag vet att du skadade ditt finger när du satt och tryckte på "F5" hela dagen. men här kommer iaf ett inlägg!
Idag har det inte hänt mycket nämnvärt, va ute och promenerade med min hund och upptäckte att det va is på havet här. men dagen har mestadels spenderats framför tvn tillsammans med Tommy då vi tillsammans pressar gränserna för vad som är mänskligt möjligt att klara av i guitar hero.


jag fick även ett tips av Johan om ett roligt filmklipp, jag tyckte det va ganska kul så här har ni det att kolla på lite också:

Oh happy day

Goda nyheter! min plan fungerade! på den tredje dagen så återuppstod Fable 2! jag vill tacka den heliga fadern (dual layer brännaren) och den heliga anden (datorn) för denna välsignelse.
oh happy day!

Joggare

Jag och min kära kusin Sofia går upp varje morgon och ser till att vi är ute och springer runt klockan 7. varför springer vi? för att det bygger konditionen och är ett bra komplement till våran gym träning. varför går vi upp så jävla tidigt bara för att kunna vara ute och springa? en enkel anledning: vi vill inte möta andra joggare! alla har vi väl sett dom där proffsiga spännis joggarna som springer runt i full adidas eller nike mundering och knappt är anfådda alls. sen har vi såna som mig, jag är klädd i varma byxor, dubbla tröjor, jacka, halsduk, vantar, mössa, varma strumpor och inte några bra jogging skor heller. det ser mer ut som jag och Sofia är redo att bestiga mount everest än att gå ut och jogga. så där springer vi i varmare kläder än tomten och flåsar som två brunstiga älgar. om man skulle se oss, skulle man då tänka "där har vi två joggare" eller "hmmm, dom har visst bråttom", jag gissar på det senare.

Rebus

En rebus jag knåpade ihop, försök att lösa den :P

RSS och kommentarer

Jag har lagt upp mig på www.bloglovin.com, vill ni så kan ni nu prenumerara på RSS feed ifrån min blogg.
länken finns till vänster i menyn.
Följ min blogg med bloglovin

Och en till sak!
inte för att vara taskig men jag skulle uppskatta om kommentarerna som ni skriver har någon form av relevans med inlägget. vill självklart ha svar på kommentarer jag skrivit till er, men vill ni svara så kan ni först skriva om inlägget och sedan erat svar. antalet kommentarer på det här inlägget som har totalt ignorerat denna text visar ju hur många som faktiskt tar sig tid att läsa bloggen dom kommenterar :/


ingen riktig relevans men jag ville gärna ha med en bild också XD
så här är den! denna gjorde jag för ett tag sedan

En grotta

idag begravdes fable 2 i en grotta...

Random

Bara ett utklipp ur en liten konversation på msn XD
den är med Johan en polare ifrån högstadiet, en skicklig rackare på photoshop. bara han får tummen ur arslet så kommer det finnas riktigt nice bilder att beundras av på hans blogg



Fail

jag tände en brasa i öppna spisen för att komma undan kylan lite. utan att riktigt tänka så blåste jag på det för att få igång lågan lite, massa aska i nyllet. FAIL on me :(

Den heliga planen

idag va jag uppe tidigt, jag har filat på en liten plan om hur jag ska kunna få fable 2 tillbaka. jag gick helt enkelt ut och korsfäste Fable 2, om min teori stämmer så bör spelet återuppstå efter det här.

Kallblodigt mord av ett favoritspel

Jag gillar fable 2. jag tycker att det är ett bra spel och har lärt mig att bortse ifrån de många buggar som spelet faktiskt innehåller. jag satte mig och spelade fable 2 förut, ett tvåtimmarspass som avbröts på ett sätt som fyllde mig med en sådan agression att jag inte visste var jag skulle ta vägen. autosave is for fools tänkte jag för mig själv när jag gick in i inställningarna och stängde av det, men hur skulle jag kunna veta vad som väntade? alla som har spelat på en pc är har antagligen vant sig vid tanken om att en dator är oförutsägbar och när som helst kan bestämma sig för att hänga sig. detta är jag väl medveten om, men hade ju inte väntat mig det av en xbox. efter två timmar, några quests, massa häftiga items och två bröllop så hängde sig min xbox. dom två timmar jag just spenderat framför min nöjesanläggning va förgäves! jag tror att en säkring gick då jag iskallt tog ut skivan ur xboxen för att sedan slå sönder den i rent ursinne. men jag förlorade inte bara en äckligt dyr verbatim dual layer skiva, utan jag förlorade också en väldigt god vän. en god vän som jag kallblodigt avrättade med en stol.

R.I.P
Fable 2

Gymmat

har precis gymmat och kände mig tvungen att lägga upp en spännisbild. skåda och beundra kära läsare, jag skulle ta stålmannen i armbrytning om jag hade haft lust! nej fan! så seriös är jag inte, men nu har jag gymmat och det är inte mer än rätt att den här bilden får vara med. underbart med ett uttryck av överdriven självsäkerhet, håller du inte med?

En bild

jag hade lite tråkigt när jag satt och åt frukost så jag gjorde den här. den är inte särskilt bra eftersom att jag tappade intresset halvvägs in men jag lägger upp den ändå.

Morgon

klockan är innan klockan sju på morgonen och jag sitter och njuter av en kopp kaffe. är jag galen som är vaken såhär tidigt? nej... bara dum i huvudet känns det som. satt och klickade runt bland bilderna på datorn och hittade den här. den gjorde jag för inte allt för längesedan och jag tycker den ser helig ut av någon anledning. hur som helst, nu är det dags att vända mitt dygn på rätt köl!

Melodi "festival"

jag kollade på melodi "festivalen". varför kollade jag? jag vet inte. men jag tycker det är en intressant utveckling som sker, hur man så tydligt kan se hur denna "festival" så tydligt bara är till för att tjäna pengar. först va det en omröstning, sen kom andra chansen, sen blev det två omröstningar under själva "festivalen", och nu så är det tre stycken omröstningar. en lite smått intressant utveckling, varför ha tre omröstningar? ett enkelt svar: $ CASH $. behöver verkligen svenska folket tre chanser under varje deltävling för att bestämma sig för vilken låt dom tycker ska gå vidare? jag tror inte det. och vart går då alla dessa pengar som dom drar in? det kan man fråga sig. pressansvarig på svt hade detta att säga:

SVT får inte enligt lag gå med vinst, något som pressansvarig för Melodifestivalen vidhåller inte heller hände i lördags.
- Telia får en del av pengarna för varje uppkopplat samtal, SVT får en del. Mer än så avslöjar vi inte om avtalet, säger Helena Brodén.
Vart går pengarna som SVT får?
- Till hela telefonsystemet.
Hur mycket tjänar SVT på varje samtal?
- Det går vi inte ut med men vi går inte med vinst.
Hur undviker ni det?
- Det får vi inte göra helt enkelt.

Daniel säger
-BULLSHIT

förövrigt har jag ju ett och annat att säga om själva låtarna, jag tycker att om någon annan har skrivit låten man framför, är det verkligen en produkt man själv känner att man kan stå för? jag tror inte det heller. som exempel vill jag ta låten "en evighet" med Carola. om man kan översätta låten till engelska, och dessutom ändra ordet evighet till ordet invincible, vilket innebär att man helt och hållet har bytt ut hela meningen med låten. vad säger det om hur mycket den egentligen betyder? jag tycker att om en artist ska kunna ställa sig bakom en låt så ska dom har skrivit den själva, och den ska betyda något. lyssna lite på exempelvis "Staind" där låtarna dom spelar faktiskt handlar om någonting som låtskrivaren själv varit med om och som har en mening och ett djup. hela grejen är för mig helt absurd och det är verkligen något som jag tänker ta avstånd ifrån. fuck melodifestivalen.


Kontakt med en annan värld

idag har det helt enkelt inte hänt så mycket, och jag saknar inspirationen att faktiskt knåpa ihop något egentligen läsvärt. ELLER GÖR JAG!? ja det gör jag. ELLER KANSKE INTE! jo faktiskt... så därför tänker jag helt enkelt lägga upp en bild som togs idag, jag va ute och vandrade förut fick plötsligt en snilleblixt! det finns miljardtals med stjärnor där ute, och det finns antagligen utomjordlingar so bevakar oss just nu! därför kom jag på ett bra knep för att uppmana dom att läsa min blogg. jag skriver adressen till min blogg på en frusen liten damm mitt ute i ingenstans! genialt, ibland överträffar jag mig själv.

En tankeställare

Ifrån smått komiska och halvseriösa inlägg, till inlägg som snarare ger tecken på någon form av sinnessjukdom är det som hittills har präglat min blogg. därför känner jag att det är på sin plats med ett helseriöst inlägg också, jag har nämligen suttit och spekulerat om vänskap det senaste. och en fråga jag har ställt mig själv är: kan man vara kompis med någon bara för att man har känt dom länge? låt mig utveckla. vi säger en barndomsvän, man har känt varandra hela livet och antagligen umgåtts ganska mycket. men när man kommer till en viss ålder då alla börjar bli egna individer och utveckla det som dom själv tycker om, så växer ni i två helt olika riktningar. plötsligt inser du att du umgås med en människa som du om du hade träffat idag verkligen inte hade varit intresserad av att lära känna, någon som du faktiskt inte alls trivs med. hur definerar man en vän? är det någon som man helt enkelt trivs att umgås med eller kan en vän vara någon som bara är där när man verkligen behöver dom? framför allt känner iaf jag att en vän ska vara någon som man kan lita på. en vän behöver ju verkligen inte vara en vän pga. gemensamma intressen. även om det är ett plus för att man ska kunna connecta, men om man har en vän och den enda anledningen man faktiskt kan komma fram med till att man umgås är "vi har känt varandra så länge" så är det kanske dags att tänka om? Tanken med detta inlägg va inte att ge några svar, utan snarare dela med mig utav frågan och kanske ge läsaren en tankeställare.


blir det mer gay än en bild på frodo och sam? hur som helst så passar det in på vänskapstemat.


Bara som ett litet avslut så vill jag tacka Tammey för den vackra lilla texten till Kenza:
____________________________________________________________________
Postat av: Tammey
kenza ser ut som en fjortis med alldeles för stora läppar och en kropp vars celler har anorexi x5. Lycka till, när du är 25 kommer du flyga iväg med vinden då din vikt kommer att vara cirka 5 gram(som ett a4 papper)

Minnen

jag satt och tänkte lite förut på saker som har varit, gamla minnen som man håller kär. jag kommer väl ihåg första gången jag välte med min moppe eller första gången jag spelade nintendo 64. men ett minne har alltid varit starkare än dom andra, jag kommer så väl ihåg den där gången när jag i köpenhamn lyckades besegra och döda hitler med inget annat än kraften av ROCK!

Yay! Street fighter IV!

Jag har precis avslutat ett spelpass med Street fighter IV... Jag kan väl inte säga att jag hade några direkt jätte höga förväntningar på det, men jag gillar fightingspel och tänkte att det skulle bli ett bra komplement till min samling.
av dom fightingspel som finns till xbox 360 så är klart soul calibur IV det bästa, det flyt och den tyngd som det spelet kunnat ådstakomma är omatchad enligt mig. och jag anser att så fortfarande är fallet, street fighter IV hade få attacker, en grafik som har en ganska häftig cellshading (får det att se lite tecknat ut för er som inte vet vad det innebär) men som ändå ser allmänt luffig ut. nu kommer frågan jag ställde mig själv, kan ett spel vara töntigt men ändå pretentiöst? svar ja och det är precis vad street fighter är. spelmässigt tycker jag att det saknar flyt och finess och något av det enda bra jag kan säga om det är att det har en väldigt fantasifull och komisk karaktärsdesign. det känns som skaparna tar sig själv på aldeles för stort allvar, och det som ska vara roligt i spelet är snarare fantasilöst och korkat. sen så chockerades jag lite över att musiken i huvudmenyn lät som ett japanskt backstreet boys!? WTF! om ni ska spela fighting på xbox 360 så rekomenderar jag att låta detta spelet passera och istället införskaffa Soul calibur IV.
men ja, är ni som jag så antar jag att ni vill testa själva. som sagt, smaken är som baken! den är delad.


här är en bild ifrån street fighter iv

en bild ifrån soul calibur iv

en GitarrHjältes bekännelse

jag investerade relativt nyligen i guitar hero till xbox 360, jag kan inte riktigt förklara varför då jag alltid tyckt att spelkonceptet verkat väldigt tråkigt och korkat. jag har med förakt sett dom som är jätte duktiga på guitar hero och sorterat bort dom som töntiga nollor utan liv. det första jag sa till mig själv när jag startade guitar hero första gången va "jag tänker aldrig bli tillräckligt bra för att klara en låt på hard, jag har ett liv!". jag började ganska snabbt märka att jag blev för bra för fort, jag tröttnade fort på dom enklare svårighetsgraderna och bestämde mig till slut för att försöka klara en låt på hard. självklart gick det, som det är nu klarar jag dom flesta låtarna på expert. och det har nu blivit klart för mig, jag har blivit det jag hatade mest... en person som är duktig på guitar hero.


mysig kväll/natt

finns det något mysigare än att bara sitta hemma och spela lite fable 2 och röka lite vattenpipa med sin älskade? ja det gör det kanske, men jag tänker inte lägga upp bilder på det! det är inte en sån blogg XD


krävs det verkligen yttligare förklaring?

kanske borde ta utan blixt, men orka göra om

djupt fokuserad på en spännande quest i fable 2.

hon är helt underbar när hon spelar, hon är ju underbar annars också såklart. men jag tycker det är sjukt gulligt när hon sitter och beter sig som... mig nästan eller ja, vilken gamer som helst :)


Linn mördar en Banshee, och det råder ingen tvekan om att hon va ute efter blod.
finns det något behagligare än spelorgasmer? återigen ja, men det är fortfarande inte en sån blogg XD

Hobbits to isengard

jag är och har nog alltid varit väldigt förtjust i fantasy, därför är det kanske inte jätte konstigt att sagan om ringen har blivit en utav favorit dvderna på hyllan. böckerna är ju förstås ett väldigt plus att plöja sig igenom också! hur som helst, jag kommer väl ihåg första gången jag såg den här videon tillsammans med Linn, vi skulle senare på kvällen kolla på just "sagan om de två tornen". en relativt seriös film, men när delen kom på Legolas sa "they're taking the hobbits to isengard" kom så kunde vi helt enkelt inte ta filmen på allvar länge. vi skrattade och började körsjunga på den här låten men jag insåg också att min konstiga hjärna än en gång hade blåst mig, den har pga. ett korkat klipp på youtube praktiskt taget förstört en av mina favorit filmer för mig :(
/brainrape


ett inlägg med filmklipp

jag har gjort ganska många filmer under min tid, men bara en av dom har jag laddat upp på youtube.
jag kanske bestämmer mig för att även ladda upp filmen "rövluvan" senare, KANSKE.
här är iaf en film jag gjorde som skolprojekt i gymnasiet, jag har gjort den tillsammans med min bästa vän och partner in crime Tommy.


det finns inte mycket logik att finna i denna vackra film, men jag hoppas att den underhöll er ett litet slag.

detta är ett filmklipp som jag gjorde i helgen, det finns ingen mening eller något bakom bara jag och Tommy som är allmänt störda i huvudet.

INLÄGG 2!!!!!111111111111

satt och surfade lite youtube efter skumma klipp och jag fann det här:

http://www.youtube.com/watch?v=Ddn4MGaS3N4
och
http://www.youtube.com/watch?v=dt1fB62cGbo

duktig gitarrist minsan, försökte spela hans version av africa men jag har ett tag kvar innan den sitter XD
MEN! det va inte därför jag bestämde mig för att skapa detta inlägget, jag grejade med några bilder häromdagen som jag ville dela med mig av. det finns ju garanterat fler där ute som gillar att redigera bilder, om ni har haft tålamodet att bry er om min ganska värdelösa blogg XD och dessutom har några coola bilder ni vill visa så får ni gärna länka till dom, alltid kul att se.


detta är bilden jag är mest nöjd med, jag tycker den blev väldigt bra.

ser lite småkul ut, jag har använt kullerstenar ifrån en gata i haga, färgat dom i hudfärg och målat rött emellan dom.
om du tittar efter så kan du se lite gräs under mitt ena öga.

denna gjorde jag väldigt snabbt när jag hade lite tråkigt vilken förklarar varför den är lite mindre välgjord än dom andra.

Crackhead heter den här bilden, det är kul att leka med texturer.

den här bilden är på Linn, det är också hon som har redigerat den. som ni kan se så är hon lite mer konstnärlig och estetisk än mig...

Första inlägget på den första bloggen O.O

jaha ja så börjar man blogga, har alltid varit ganska skeptisk mot bloggfenomenet men det är la dags att hänga med i svängarna antar jag.
jag är en stolt pirat och har nog varit det så länge jag kan minnas, mitt liv är inte direkt vad jag skulle kalla super intressant men DU! som läser detta verkar ju hänga kvar än så länge.
igår spelade jag igenom silent hill homecoming... i slutet kände jag mig närmast våldtagen och lurad, precis som i alla tidigare silent hill spel så finns det ju många slut, men slutet jag fick gav mig en sådan otrolig antiklimax att det inte är sant.
SPOILER--->
efter att ha dödat den sista bossen som närmast kan beskrivas som en hög gravid kvinna med mekaniska spindelben och en pulserande dildo mellan mun och anus!? WTF! O.O! så vaknar alex....? VAKNAR? allt va tydligen en dröm, inget som har hänt i spelet hade hänt på riktigt alls. nämen oj då! fan va roligt, jag hade gärna velat ha en ordentlig upplösning tack.
SPOILER SLUT-------->

hur som helst, det är inte detta bloggen ska handla om. jag har inte riktigt bestämt riktning ännu, men jag och min kära tjej sitter väldigt ofta och spelar Fable 2 så jag kommer antagligen lägga in en del inlägg om det.

en Kväll vid kusten

RSS 2.0